Responsabilitate socială

CONPET S.A. promovează un climat de afaceri transparent, comunicarea şi cooperarea cu toate părţile implicate în desfăşurarea activităţii sale, respectând comunitatea şi mediul înconjurator.

Societatea noastră a sprijinit, prin acțiuni de sponsorizare, proiecte cu tradiție sau cu un impact important și de durată asupra comunității, dar și solicitări de mai mică anvergură care vizează idei, acțiuni sau performanțe individuale.

În ultimii ani, am susţinut organizarea şi desfăşurarea unor evenimente artistice şi culturale consacrate – Concursul Naţional de Interpretare şi Creaţie muzicală „Paul Constantinescu”, Festivalul Naţional de Teatru „Toma Caragiu”, campanii naţionale în domeniul sănătăţii, concursuri şi olimpiade şcolare, precum şi activităţile sportive desfăşurate în cadrul unor cluburi de profil.

CONPET S.A. a urmărit ca sponsorizările destinate susținerii unor proiecte și evenimente derulate de organizații non-profit să fie cât mai eficiente din punct de vedere social, iar ajutorul financiar acordat să constituie un sprijin decisiv pentru oameni.

Politica de Responsabilitate Socială a CONPET S.A.

Cerere de sponsorizare model tip [DOC]

Pentru informaţii suplimentare cu privire la formular, vă rugăm să trimiteţi un email pe adresa conpet@conpet.ro, care va conţine numele organizaţiei care solicită sponsorizarea, precum şi datele de contact ale reprezentantului acestei organizaţii.