Management

CONPET S.A. este o companie cu o istorie lungă și o tradiție bogată în transportul țițeiului prin conducte, o companie strategică pentru economia națională și un jucător important pe piața de capital din România.
Misiunea noastră este cu atât mai onorantă cu cât continuitatea și performanța se datorează unor generații de profesioniști care, cu devotament și dragoste de meserie au contribuit semnificativ la rezultatele din ce în ce mai bune înregistrate de companie, prin creșterea vizibiltății și standardelor de calitate a serviciilor prestate pentru companiile din industria petrolului.

CONPET este o companie formată din oameni și pentru oameni. Zi de zi suntem în serviciul societății, pentru că activitatea noastră este fundamentală pentru susţinerea şi dezvoltarea economiei româneşti. De aceea, vom menţine aceleaşi standarde înalte, respectând valorile care ne caracterizează: excelența în administrare și operațiuni de transport, gestionarea atentă a situațiilor de risc, protejarea mediului și a comunităţii, transparenţa decizională.

ORGANIGRAMA

organigrama 2022.08.04 RO

 

Curriculum Vitae Directori Executivi

NumeFuncţieCV
DORIN TUDORADirector Generalvezi CV
ANAMARIA DUMITRACHEDirector General Adjunctvezi CV
SANDA TOADERDirector Economicvezi CV

Structura organizatorica a Conpet S.A.

Recrutarea directorilor societatii conform O.U.G. 109/2011

 

Informații privind afilierea politică a Directorilor – Conpet S.A.

Informatii privind afilierea politica a Directorilor – Conpet S.A. afișate cf Anexa 5 din H.G. 583 din 10.08.2016