Management

CONPET S.A. este o companie cu o istorie lungă și o tradiție bogată în transportul țițeiului prin conducte, o companie strategică pentru economia națională și un jucător important pe piața de capital din România.
Misiunea noastră este cu atât mai onorantă cu cât continuitatea și performanța se datorează unor generații de profesioniști care, cu devotament și dragoste de meserie au contribuit semnificativ la rezultatele din ce în ce mai bune înregistrate de companie, prin creșterea vizibiltății și standardelor de calitate a serviciilor prestate pentru companiile din industria petrolului.

CONPET este o companie formată din oameni și pentru oameni. Zi de zi suntem în serviciul societății, pentru că activitatea noastră este fundamentală pentru susţinerea şi dezvoltarea economiei româneşti. De aceea, vom menţine aceleaşi standarde înalte, respectând valorile care ne caracterizează: excelența în administrare și operațiuni de transport, gestionarea atentă a situațiilor de risc, protejarea mediului și a comunităţii, transparenţa decizională.

Scopul nostru este acela de a dezvolta CONPET ca o afacere de succes, care să aducă profit acționarilor și viață decentă salariaților.

Timur-Vasile CHIȘ – Director General CONPET S.A.

ORGANIGRAMA

 

Curriculum Vitae Directori Executivi

NumeFuncţieCV
TIMUR-VASILE CHIȘDirector Generalvezi CV
ANAMARIA DUMITRACHEDirector General Adjunctvezi CV
SANDA TOADERDirector Economicvezi CV
DORIN TUDORADirector General Adjunct 2vezi CV

Structura organizatorică a CONPET S.A.

Recrutarea directorilor societatii conform O.U.G. 109/2011