Distincții

CONPET S.A. a participat constant la toate edițiile Congresului Mondial al Petrolului, locul de întâlnire al celor mai mari companii de petrol din lume.

CONPET S.A. este membră a unor asociații profesionale de profil, compania fiind permanent preocupată de viitorul industriei petroliere românești și de situația transportului de petrol în zona Mării Negre.

distinctii

CONPET S.A. a fost reprezentată constant la târguri și expoziții internaționale precum „Caspian Energy to Europe”, „Expo Petro Gas”, „Gas & Oil”, „MIOGE 2018”, ,,23rd World Petroleum Congress 2021 – Houston, USA”, ,,Baku Energy Forum 2022”, ,,24th  World Petroleum Congress 2023 – Calgary, Canada”, fiind interesată atât de problemele transportului petrolier în Balcani, cât și de cele mai noi provocări și soluții tehnice la nivel mondial.

Accentul pus pe construirea unei echipe de succes, pe sedimentarea valorilor profesionale și morale, pe crearea unei culturi organizaționale, atenția acordată comunicării în interiorul echipei, fidelizarea angajaților societății au fost factori esențiali ce au condus la obținerea performanței.

Pentru calitatea managementului și atitudinea în afaceri, companiei i-au fost acordate în ultimul deceniu Diplome și Trofee de Excelență de către Camerele de Comerț și Industrie a României și cea a județului Prahova.