Cariere

Investim în oameni

Formarea unui specialist în domeniul petrolier presupune ani lungi de studiu, pregătire practică, experiență și pasiune. CONPET S.A. a adoptat o politică de selecție și angajare a celor mai promițători tineri, aleși dintre studenții Universității Petrol-Gaze din Ploiești pentru stagii de practică în cadrul companiei, înainte de a deveni angajați permanenți.

Politica de resurse umane vizează în același timp pregătirea și perfecționarea personalului existent, în domenii noi sau tradiționale ale activității Societății.

Codul de Etică al CONPET S.A.

Pentru angajații CONPET S.A., a fi petrolist este o mândrie și o responsabilitate. Compania se bucură de existența unui corp unit și experimentat de personal.  Raporturile dintre manageri și angajați sunt statutate prin Regulamentul de Organizare și Funcționare, Contractul Colectiv de Muncă și Codul de Etică.

Codul de Etică stabilește explicit așteptările Societății și promovează valorile de brand în rândurile propriilor noștri angajați: cinste, competență, responsabilitate.

Implementarea și funcționarea unui sistem de norme etice contribuie la întărirea sentimentelor de integritate și siguranță ale angajaților, la identificarea acestora cu valorile Societății și prin urmare, la performanțe superioare.

Click aici pentru lista posturilor vacante

E-mail Serviciul Resurse Umane

cariere@conpet.ro
perfectionare@conpet.ro

DISCLAIMER
Societatea CONPET S.A. are implementate măsuri tehnice și procedurale, pentru protejarea și asigurarea confidențialității, integrității și accesibilității datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 (GDPR) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați adresa https://www.conpet.ro/politici/protectia-datelor-personale/