Management

Liviu IlasiDirectorul General

După 115 ani de activitate în domeniul transportului de țiței, CONPET S.A. îmbină tradiția și managementul modern într-o viziune complexă. Privind în urmă, ne onorează și ne obligă experiența, apartenența la breasla respectabilă a petroliștilor, cu reperele ei morale: muncă, rigoare, solidaritate.

Miza prezentului este ca, prin deciziile și activitatea noastră, să dăm companiei o dimensiune regională și europeană în domeniul său de activitate. Avem responsabilitatea de a gândi și a îndeplini dezvoltarea durabilă a Societății CONPET S.A. în interesul acționarilor, investitorilor și angajaților noștri.

Suntem o companie formată din oameni și pentru oameni. Zi de zi suntem în serviciul societății, pentru că activitatea noastră este fundamentală pentru susţinerea şi dezvoltarea economiei româneşti. De aceea, vom menţine aceleaşi standarde înalte, respectând valorile care ne caracterizează: excelența în administrare și operațiuni de transport, gestionarea atentă a situațiilor de risc, protejarea mediului și a comunităţii, transparenţa decizională.

Liviu Ilași – Directorul General CONPET S.A.

ORGANIGRAMA

organigrama conpet

Curriculum Vitae Directori Executivi

NumeFuncţieCV
Ionescu GheorgheDirector Direcţia Operaţiuni Transportvezi CV
Toader SandaDirector Direcţia Economicăvezi CV
Anamaria DumitracheDirector Direcţia Comercială şi Activităţi Reglementatevezi CV
Dan Silviu BaciuDirector Direcţia Dezvoltare Mentenanţăvezi CV

Structura organizatorică a CONPET S.A.